English ENGLISH

За нас

Ние сме екип от млади хора, които вярват, че за да бъдеш красив трябва преди всичко да повярваш в себе си и в своите възможности, а след това да се оставиш в нашите ръце.

Пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието. Ако подържите пеперуда в ръка, а после я пуснете да полети на свобода към небето, ще се изпълни най-съкровеното ви желание.

Ние вярваме в позитивното мислене! Вярваме, че има много хора с добри сърца! Вярваме, че красотата идва от душите ни и че за нея трябва да се грижим. Искаме нашите клиенти да повярват, че за да релаксираш трябва първо да премахнеш негативната енергия.

Това, което обещаваме е, че всеки ще излезе с усмивка и всеки ще бъде ценен заради доброто в себе си, защото всички сме създадени за да бъдем щастливи и по-добри!
Народите на Югоизточна Азия боготворят пеперудите, защото се смята, че ако пеперуда долети у дома, тя ще донесе щастие, защото символизира всичко най-хубаво в живота.
Отворете сърцата си за нас, за да може ние - Butterfly да променим Вас и живота Ви!

Ние ще се развиваме постоянно, никога няма да спрем да показваме оригиналност и креативно мислене. При нас ще намерите професионално обслужване, консултация и разбиране!


Начало | За нас | Услуги | Галерия | Контакти